Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (3.48 secunde)
De ce PSD-ul este tot la 43%? Explicatia Alinei Mungiu-Pippidi Situatia politicii autohtone din ultimele saptamani pare sa se fi deteriorat, tinand cont de comentariile din presa si de protestele care au avut loc.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
Cine este emisarul SUA la Bucuresti Ce mi-e Kosovo, ce mi-e Romania?
La RTV, un spectacol de un penibil absolut: au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
"Niciodata in partid nu a existat o politica de abandonare a ceea ce inseamna numele grele.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Presedintele sarb Boris Tadici a demisionat pentru a permite organizarea alegerilor generale la 6 mai, a anuntat miercuri televiziunea publica din Serbia, citata de AFP. "Am decis sa imi scurtez mandatul pentru a permite organizarea alegerilor prezidentiale la 6 mai (...) si voi candida", a declarat Tadici, citat de RTS.
Strategia taberei Basescu pentru alegerile parlamentare PDL si satelitii vor promova absenteismul la vot Constienti fiind de faptul ca nu vor reusi sa castige scrutinul din decembrie, Traian Basescu si apologetii sai din PDL si partidulete afiliate - care, impreuna compun impreuna pompos intitulata Alianta Romania Dreapta, incearca sa diminueze cat mai mult posibil scorul electoral al USL.
Iliescu analizeaza handicapul lui Ponta la prezidentiale.
Ultimele sondaje inainte de alegeri: Victor Ponta, favorit clar la presedintie! Victor Ponta este favorit in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu 54% din voturi, releva un sondaj de opinie realizat de CSCI. Datele au fost prezentate public in zilele si saptamanile anterioare de fiecare institut in parte.
Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in fiecare regiune a Romaniei, precum si la munte.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018 arata ca vremea in urmatoarele doua saptamani va fi oscilanta.
Desi in unele zone ale orasului, ultimul etaj al blocurilor poate oferi o priveliste spectaculoasa, craiovenii nu sunt incantati de perspectiva achizitionarii unui apartament la un etaj superior.
Lichiditatea pe piata nu a fost în crestere, pe pietele internationale nu a aparut nici o stire pozitiva, asa ca asteptarea unor vremuri mai bune continua.Alecsandru GHITA-ALBULESCU Îngrijorare nu ar trebui sa existe, pe piata nu este o presiune la vânzare pentru a se putea vorbi de panica.
Lichiditatea pe piata nu a fost în crestere, pe pietele internationale nu a aparut nici o stire pozitiva, asa ca asteptarea unor vremuri mai bune continua.Alecsandru GHITA-ALBULESCU Îngrijorare nu ar trebui sa existe, pe piata nu este o presiune la vânzare pentru a se putea vorbi de panica.
Carnea de pui la care au dreptul, ca alimentatie de efort, potrivit prevederilor Contractului Colectiv de Munca, aproape 6.000 de siderurgisti care lucreaza in conditii grele, a fost inlocuita cu carne de gaina.
Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. ... BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.
ESTIMAREA EVOLUTIEI VALORILOR TERMICE SI A PRECIPITATIILOR IN INTERVALUL 10 - 23 APRILIE 2017 Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. ... Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
google-analytics.com